Вземи своята дизайнерска абитуриентска рокля с 20% намаление от Бутик Маркиза

Вземи своята дизайнерска абитуриентска рокля с 20% намаление от Бутик Маркиза

 

 http://marquise-group.com/shop/images/Pronovias_its_my_party_7474_1.jpg

Невероятна новина за бъдещите абитуриентки, които  мечтаят да блеснат на своя бал в дизайнерска рокля Невероятната линия за официални и абитуриентски рокли It`s My Party 2011 от испанския моден гигант PRONOVIAS FASHION GROUP, представени от бутик Маркиза www.boutique-marquise.com , вече могат да бъдат ваши на изумително достъпни цени!

 

20% е отстъпката, която бутик Маркиза предлага на всички абитуриентки, които поръчат своята рокля до края на 2010 година. Така крайните цени за рокля от световноизвестната марка започват от 560 лв, което е дори по-евтино от роклите на българските дизайнери, за сметка на това качеството, материите и невероятните кройки на роклите  It`s My Party задминават неколкократно родните изпълнения.

 

Уникалната линия на роклите е разбаботена от водещите дизайнери на Pronovias Fashion Group. Кройките са толкова умели, че са пододящи за всяка фигура - идеално прикриват несъвършенствата по тялото и подчертават предимствата!

Вече можете да сте една от щастливите абитуриентки които ще отнесат титлата кралица на бала с дизайнерска маркова рокля, на цената на българска такава!

 

Всички корекции, като вталяване, скъсяване и други са безплатни, а щастливките, които ще закупят рокля It`s My Party / Pronovias FG/ от бутик Маркиза ще получат и допълнителни подаръци.

 

Не чакайте последния момент, посетете бутик Маркиза още сега, възползвайте се от възможността да закупите своята уникална рокля на уникална цена!!!

 

Бутик Маркиза можете да посетите директно онлайн на адрес www.boutique-marquise.com

 

Реалният бутик Маркиза се намира в Шумен, на площад Освобождение / до хотел Мадара /.  За контакти - тел. 0878 61 40 60

www.marquise-group.com 

http://marquise-group.com/shop/images/Pronovias_its_my_party_7621_1.jpg




{START_COUNTER}